Đoković jecao pred beogradskom publikom: Sjetio sam se djetinjstva…

0
190

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nije mogao sakriti emocije i brzinuo je u plač nakon posljednjeg meča koji je odigrao na Adria Touru u Beogradu.

Đoković je nakon susreta protiv Zvereva u kojem je slavio rezultatom 2:1 u setovima pokušao nešto reći beogradskoj publici, uspio je to uraditi u nekoliko rečenica, ali su ga ubrzo emocije savladale.

“Bitno je da je jedan od naših u finalu, bilo je emotivno ovih posljednjih nekoliko dana, zahvalio bih se svim ljudima koji su podržali ovaj događaj i omogućili da se ostvari. Svima koji ste došli, hvala vam puno…”, rekao je Đoković, a onda je počeo plakati i čitavu jednu minutu nije mogao sakriti emocije.

Đoković je rekao da ne plače jer se nije plasirao u finale, gdje će igrati njegov sunarodnjak Filip Krajanović, nego jer jednostavno ima naliv emocija.

“Ne plačem zbog finala, nego, ne znam, potpuno neki nalet emocija. Sjetio sam se djetinjstva… Volim vas sve i hvala vam puno”, poručio je Đoković, a nakon toga je pozdravio navijače u Beogradu.